HomeOver VTILeergang Hybride Vakdocent

Leergang Hybride Vakdocent

Techniek speelt een steeds belangrijkere rol bij het oplossen van maatschappelijke en economische kwesties. Een voorbeeld hiervan is de energietransitie. Of je nu werkt als installatiemonteur, projectleider of werkvoorbereider, jij draagt hier iedere dag aan bij. Samen met alle andere technici werk je aan een slimmer, duurzamer en schoner Nederland.

Maar, terwijl jij als technicus elke dag aan het werk gaat, wordt er een nieuwe generatie klaargestoomd om als jouw collega aan de slag te gaan. Deze generatie verdient het beste onderwijs van de beste docenten.

 

Helaas is er een tekort aan techniekdocenten op het vmbo (voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs) en het mbo (middelbaar beroepsonderwijs).

 

Hogeschool van Amsterdam heeft als partner van Vakschool Technische Installaties een Leergang Hybride Vakdocent ontwikkeld. HvA en VTi wil de kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven overbruggen, en jongeren het beste technisch onderwijs bieden. Zo kunnen zij in de toekomst direct aan de slag als jouw collega en met de juiste skills!

Meer informatie en aanmelden

Informatie over voor wie deze opleiding bedoeld is, studiebelasting, kosten en mogelijkheid tot aanmelden staat op de website van HvA.

 

+