icon-arrow-right
HomeVoor wie?Metropool Regio Amsterdam

Metropoolregio Amsterdam

Amsterdam staat voor grote uitdagingen welke raakvlakken hebben met het installatievak. Zo wil Amsterdam voor 2050 een aardgasloze stad zijn. 

home-doorway-amsterdam-duurzaam.png

Als Metropoolregio Amsterdam staan we aan de vooravond van een grote energietransitie. Door de inventieve oplossingen van installatieprofessionals worden steeds meer bedrijven en huishoudens duurzaam, gaan de zorgkosten naar beneden, blijft de stad in beweging en heeft elke bewoner een veilige en comfortabele omgeving om in te wonen, werken, reizen, recreëren en leven. De eisen die verlangd worden, zijn steeds innovatiever. Vernieuwing in de techniek komt steeds vaker uit verrassende, intersectorale en co-creatieve werkvormen. Niet voor niets neemt het belang van installatietechniek en samenwerken toe en daarmee ook de vraag naar kwaliteit en competenties.

 

Als VTi werken we er aan mee om over voldoende professionals te beschikken om de huidige en toekomstige ontwikkelingen te realiseren. Bekijk de infographic om zicht te krijgen op de duurzame doelstellingen van Amsterdam.

+