icon-arrow-right
HomeOver VTIE-learning

E-learning

Delen is het nieuwe hebben! Op deze pagina staan links naar organisaties die e-learning aanbieden.

Build up skills Advisor app

Voor het succesvol verduurzamen van de gebouwde omgeving is vaktechnische bijscholing een must. Denk hierbij aan onderwerpen als energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Om vakmensen een goed inzicht te geven in de manieren waarop zij hun vakkennis up-to-date kunnen houden, heeft BuildUpSkillsNL de beschikbare bijscholing in kaart gebracht en hierbij meer dan 70 trainingsmodules gekoppeld aan beroepen. Deze installatie- en bouwmodules, met een leerbelasting van ongeveer 45 minuten, kun je als vakman of -vrouw kosteloos volgen via de BUILD UP Skills advisor-app. De app biedt ook verwijzingen naar aanvullende e-learning scholingsmogelijkheden waarmee je direct lerend aan de slag kunt gaan. De kosteloze app is beschikbaar voor Android en Apple-smartphones. Vandaag investeren in je vakmanschap van morgen? Download dan de BUILD UP Skills advisor-app!

 

Link: https://buildupskills.otib.nl/bus_advisor_app_/ 

oZone

oZone is een online leeromgeving, speciaal ontwikkeld voor en door bedrijven in de technische sector. oZone heeft als doel om het technisch vakmanschap van medewerkers te vergroten, om leren in organisaties te vergemakkelijken en om meer technische kennis met elkaar te delen, tussen medewerkers én tussen bedrijven.

oZone is ontwikkeld met de nieuwste technieken en is heel simpel en intuïtief in gebruik. Het is hierdoor voor medewerkers van alle leeftijden en niveaus toegankelijk. Al binnen een week kunnen je medewerkers hun eerste nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Op de wat langere termijn kun je leertrajecten maken met meerdere niveaus. Kortom; met oZone wordt leren binnen je bedrijf laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

 

Link: https://www.ozone.nl/

 

oZone is kosteloos voor aangesloten bedrijven van A+O Metalektro, OOM en OTIB.

Voor oZone moet een account worden aangevraagd. Neem hiervoor contact op met:

Judica Wondergem
j.wondergem@ao-metalektro.nl

Elektroraad

Elektroraad heeft speciaal voor de technici die door het corona-virus anders ingezet moeten worden, een online cursus ontwikkeld. Met man en macht is in korte tijd een hele boeiende cursus gemaakt. De cursus heet 'Leren van fouten voor elektrotechnici' en kan volledig online worden gevolgd.

 

Link: https://elektroraad.nl/opleidingen/leren-van-fouten-voor-elektrotechnici

Aan deze cursus zijn kosten verbonden.

 

Triple Solar

Triple Solar geeft 1 à 2 keer per maand gratis ONLINE training voor installateurs. Hierin wordt uitgelegd hoe het PVT systeem werkt en waar rekening mee te houden om het PVT Paneel systeem op een kundige manier te installeren, zodat het zo efficiënt mogelijk kan functioneren. Het is aan te raden deze PVT Panelen training te volgen alvorens u het PVT systeem bij ons bestelt. Zo weet u waar u rekening mee kunt houden, bijvoorbeeld wat voor type leidingwerk u het best kunt gebruiken.

 

Link: https://triplesolar.eu/pvt-warmtepomp-paneel-zonnepaneel-training-installateurs/

+