icon-arrow-right
HomeNieuws VTi draait door - terugblik

VTi draait door - terugblik

VTi nieuws

Op 26 oktober jl. presenteerde VTi Amsterdam, live vanuit de Johan Cruijff ArenA, VTi Draait Door! De online variant van VTi Today Tomorrow. Het thema van deze editie: de continuïteit van VTi Amsterdam.

20201105 vti draait door.JPG

Tijdens het programma, dat werd gepresenteerd door Martin de Haan (Programmamanager VTi), werd telkens stil gestaan bij de meerwaarde en de successen die bereikt zijn en de plannen voor de komende jaren. Zo werden aan tafel gesprekken gevoerd met onder andere Doekle Terpstra, VTi projectleiders en studenten. De gesprekken werden afgewisseld met korte filmpjes over zowel de VTi successen en de plannen voor de komende jaren.

 

Zoals iedere VTi Today Tomorrow was er ook een inspirerende keynote. Dit keer was Rocky Hehakaija de spreker, powervrouw, street (football) legend en directeur van Favela-street.

 

Alhoewel niemand van het VTi programmateam ervaring had met TV maken, kunnen we terugkijken op een hele geslaagde avond. Via Youtube kun je het gehele event terugkijken of losse filmpjes over de programmalijnen bekijken

En nu door ...

Inmiddels hebben al flink wat partners toegezegd om ook na 2021 actief betrokken te blijven bij VTi. Doe je ook mee? Klik hier.

+