icon-arrow-right
HomeNieuws Verslag: VTi Today Tomorrow 31 oktober 2022

Verslag: VTi Today Tomorrow 31 oktober 2022

VTi nieuws

Op maandag 31 oktober vond in de bijeenkomst VTi Today, VTi Tomorrow plaats. Vakschool Technische Installaties (VTi) is een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. Tijdens dit event werd techniek vanuit verschillende invalshoeken belicht.

We kijken terug op een spetterende VTi Today/Tomorrow in een energieke omgeving. Dank aan econic voor het beschikbaar stellen van hun locatie voor deze bijeenkomst! Programmamanagers Martin de Haan en Mirte Hamers hebben de vele aanwezigen door de avond geleid. Maar voordat de avond begon was er al veel dynamiek met de leerlingen van Coornhert Lyceum die de zaal doorgingen op zoek naar mooie studieopdrachten. Top!

 

Tijdens de avond passeerden diverse onderwerpen de revue, niet uitputtend: een warm welkom voor de nieuwe partners, bestelling van warmtepompen voor studiedoeleinden, uitbreiding van hoewerktmijnstad.nl met een app, taalprogramma voor statushouders, ontwikkeling van certificeerbare eenheden en een keynote speach van Jan-Willem Flohil (dir. Economische Zaken en Kunst & Cultuur, gemeente Amsterdam).

 

Voor het stimuleren van verdere verbinding, kennis en inspiratie gaat VTi rondetafelgesprekken organiseren. De behoefte onder de partners bleek groot en nadere invulling volgt maar het eerste gesprek staat gepland!

 

We kijken terug op een geslaagde avond.

+