icon-arrow-right
HomeNieuws Veolia samenwerkingspartner VTi Amsterdam

Veolia samenwerkingspartner VTi Amsterdam

VTi nieuws

Met ingang van 05-12-2019 is Veolia als partner verbonden aan Vakschool Technische Installaties Amsterdam. Veolia geeft VTi Amsterdam door dit partnerschap ondersteuning in haar missie; het opleiden van de technische professional van de toekomst en het promoten van het installatievak onder jongeren.

Onze leefomgeving wordt steeds comfortabeler, gezonder, duurzamer en veiliger. Installatietechniek speelt hierbij een centrale rol. Ontwerp, realisatie en onderhoud van technische installaties vraagt om goed opgeleide professionals. VTi is een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. Samen leiden zij de technische professional van de toekomst op en promoten ze het installatievak onder jongeren.

 

Veolia zal daar een actieve rol in gaan vervullen. Bijvoorbeeld door het geven workshops, aanwezigheid tijdens open dagen op scholen, het aanbieden van stages, het verzorgen van rondleidingen het beschikbaar stellen van tijd en middelen.

 

Meer informatie over Veolia op www.veolia.nl.

+