icon-arrow-right
HomeNieuws Rondleiding voor statushouders

Rondleiding voor statushouders

Partnernieuws

Vanuit Nexton hebben Mega Elektra en Centricity24 op 11 december jl. een rondleiding verzorgd voor Statushouders op het Felix Meritis. Een toonaangevend, monumentaal project midden in het centrum van Amsterdam. Als partners van de VTi zetten wij ons graag in voor instroombevordering in de techniek én het opleiden van nieuw personeel. Deze rondleiding, mede mogelijk gemaakt door een gepassioneerde leidinggevende, paste dan ook volledig in dat gedachtegoed.

Meewerken aan het inspireren van nieuw talent. Techniek zichtbaar maken. 4 aankomend elektromonteurs en 4 monteurs installatietechniek die deelnemen aan de Entree opleiding in Amsterdam zijn zich aan het oriënteren op een stageplek. Wij hebben ze vandaag, dan wel in een prachtige monumentale setting, een zo breed mogelijk beeld gegeven van de werkzaamheden die ze in de utiliteit kunnen verwachten. De ruwbouwfase, afmontage en alles wat er tussenin zit, hebben we vandaag kunnen laten zien.

 

Na deze leerzame middag is het aan de studenten om te bepalen waar ze graag aan de slag willen gaan. Vanuit stage naar een contract met een vervolgopleiding. Dat is het doel waar we graag aan meewerken!

+