icon-arrow-right
HomeNieuws Primeur voor 7 kandidaten met certificaat Installeren Hybride Warmtepompen

Primeur voor 7 kandidaten met certificaat Installeren Hybride Warmtepompen

VTi nieuws | Partnernieuws

ROC van Amsterdam heeft de allereerste certificaten uitgereikt voor de opleiding "Installeren & In Bedrijf Stellen Hybride Warmtepomp". Zeven enthousiaste kandidaten hebben woensdag 22 februari 2023 het certificaat ontvangen. Deze certificering bewijst dat zij de expertise en kennis bezitten om deze techniek efficiënt te installeren en in bedrijf te stellen.

Hybride warmtepompen bieden een duurzame oplossing voor het verwarmen van woningen en gebouwen en dragen bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. De uitreiking van deze certificaten betekent dat er een groeiende groep gekwalificeerde professionals beschikbaar is voor deze werkzaamheden. Dit is een essentiële stap in de richting van een groener Nederland.

 

Met de uitreiking van deze certificaten is ook een mijlpaal bereikt in de samenwerking binnen VTi Amsterdam. Deze partners hebben gezamenlijk de opleiding mogelijk gemaakt: ROC van Amsterdam, ROC van Flevoland, IW Noord-Holland, Breman, Feenstra, Bonarius en Eneco.

 

Martin de Haan (VTi Amsterdam): “Wij zijn er trots op dit samen te hebben bereikt, wat ons betreft een voorbeeldtraject dat navolging verdient. Maar vooral alle lof voor de kandidaten, wij feliciteren hen van harte en wensen ze veel succes in hun carrière.”

 

Het succes krijgt al snel een vervolg want op 24 april a.s. start een nieuwe groep studenten met dezelfde opleiding. Voor meer informatie over deze opleiding mail Martine Hamstra (m.hamstra@iwnh.nl).

 

Meer informatie over VTi Amsterdam https://www.vtiamsterdam.nl/

+