icon-arrow-right
HomeNieuws Martin de Haan, Chris van Bokkum en Jan Sier over Energie Transitie - MBO Special

Martin de Haan, Chris van Bokkum en Jan Sier over Energie Transitie - MBO Special

VTi nieuws

Goed opgeleide vakmensen zijn cruciaal voor onze samenleving. Voor goed opgeleide vakmensen is uitstekend beroepsonderwijs een voorwaarde! Martine Hauwert sprak in de MBO Special met o.m. Daan Lammers en Chris van Bokkum over rol van mbo in het ondernemerschap.

 

Direct luisteren »»»

20200915 New Business Radio.JPG

New Business Radio maakt in samenwerking met de MBO Raad specials over het belang van mbo geschoold Nederland in de maatschappij. Zo hebben wij het al gehad over de staat van het onderwijs en Skills the Finals, oftewel de Nederlandse kampioenschappen vakwedstrijden. Deze MBO Special is ingedeeld in drie belangrijke thema's:

 

  1. Ondernemerschap, met als gasten; Pleuni Kalenkamp van Ondernemend Onderwijs ROC van Twente en Daan Lammers, voorzitter Jong Management VNO-NCW en directeur Laméco.
  2. Energietransitie, met als gasten; Martin de Haan practor Energietransitie en Human Capital bij ROC Amsterdam en programma directeur VTi, Chris van Bokkum, directeur van Platform Talent voor Technologie en Jan Sier, directeur Hiensch Engeneering.
  3. Zorg en technologie, met als gasten; Jolanda van Til, Projectleider Technologie bij het Deltion College en Zorg en Janine van Soest, MBO-ambassadeur van ROC Nijmegen.


Ook sprak Ron Lemmens met Jacco Vonhof van MKB Nederland.

 

Dit item luister je terug via Soundcloud »»»

+