icon-arrow-right
HomeNieuws Het Coornhert Lyceum Haarlem is VTi samenwerkingspartner

Het Coornhert Lyceum Haarlem is VTi samenwerkingspartner

VTi nieuws

Met ingang van 24 augustus 2021 is Het Coornhert Lyceum als partner verbonden aan Vakschool Technische Installaties Amsterdam. Het Coornhert Lyceum geeft VTi Amsterdam door dit partnerschap ondersteuning in haar missie; het opleiden van de technische professional van de toekomst en het promoten van het installatievak onder jongeren.

Coornhert_logo.jpg

“Kennis over en van de Technische Installatiebranche is essentieel voor onze leerlingen. De leerlingen van nu, zijn de bestuurders van de toekomst”

Nelie Groen, rector Coornhert Lyceum

 

Onze leefomgeving wordt steeds comfortabeler, gezonder, duurzamer en veiliger. Installatietechniek speelt hierbij een centrale rol. Ontwerp, realisatie en onderhoud van technische installaties vraagt om goed opgeleide professionals. VTi is een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. Samen leiden zij de technische professional van de toekomst op en promoten ze het installatievak onder jongeren.

 

Het Coornhert Lyceum wil daar een actieve rol in gaan vervullen. Bijvoorbeeld door activiteiten en/of profielwerkstukken te actualiseren vanuit werkelijke issues uit het bedrijfsleven om zodoende de kennis van en over de Technische Installatiebranche te vergroten. De belangrijkste thema’s zijn hierin: Energietransitie, verduurzaming en innovatievraagstukken.

 

Meer informatie over Het Coornhert Lyceum op www.coornhert.nl

Gebak voor het Coornhert Lyceum.jpg
+