icon-arrow-right
HomeNieuws Breman Installatiegroep is samenwerkingspartner VTi Amsterdam

Breman Installatiegroep is samenwerkingspartner VTi Amsterdam

VTi nieuws

De Breman Installatiegroep heeft zich als partner verbonden aan de Vakschool Technische Installaties Amsterdam. VTi Amsterdam heeft als missie het opleiden van de technisch professional van de toekomst en het promoten van het installatie vak onder jongeren. Een missie die aansluit bij de doelen die Breman heeft gesteld. Niet alleen wil Breman in 2025 energiepositief zijn, maar ook het ‘altijd leren en opleiden’ staat voor de komende jaren centraal bij een van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Dat laatste doen ze vooral met een eigen Breman Academy. Een plek waar eigen monteurs worden opgeleid en waar jongeren een kijkje in de keuken van de techniek nemen, bijvoorbeeld door de diverse samenwerkingsverbanden met het onderwijs. Dit sluit perfect aan bij de missie van VTi Amsterdam.

Breman_FC_RGB_300DPI.jpg

Krapte

Maar Breman wil en gaat verder. Breman ziet namelijk de krapte op de technische arbeidsmarkt en dat deze hand in hand gaat met de energietransitie. Met de Breman Academy is Breman tevens in staat om in te spelen op het aanbod van zij-instromers.

Leefomgeving

Onze leefomgeving wordt steeds comfortabeler, gezonder, duurzamer en veiliger. Installatietechniek speelt hierbij een centrale rol. Ontwerp, realisatie en onderhoud van technische installaties vraagt om goed opgeleide professionals. VTi is een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. Samen leiden zij de technische professional van de toekomst op en promoten ze het installatievak onder jongeren.

 

Breman zal daar een actieve rol in gaan vervullen. Bijvoorbeeld door het geven workshops, aanwezigheid tijdens open dagen op scholen, het aanbieden van stages, het verzorgen van rondleidingen het beschikbaar stellen van tijd en middelen.

 

Meer informatie over Breman vind je op www.breman.nl of www.werkenbijbreman.nl en over VTi Amsterdam op www.vtiamsterdam.nl.

+