icon-arrow-right
HomeNieuws Aankondiging: 15 juni 2023 - E-Tech Experience Amterdam

Aankondiging: 15 juni 2023 - E-Tech Experience Amterdam

VTi nieuws

Om zoveel mogelijk scholieren te enthousiasmeren voor techniek & technologie, bundelen we vanuit het onderwijs en het bedrijfsleven onze krachten. Met als resultaat: een eerste editie van de E-Tech Experience die 15 juni a.s. in het Olympisch Stadion in Amsterdam tot leven komt. Welkom in de wereld van e-mobility, circulariteit, digitalisering en installatietechniek.

20230404 e-tech-experience.jpg

Het veranderende klimaat vraagt om een energietransitie en daarvoor zijn veel technische vakmensen nodig. Bijvoorbeeld monteurs die elektrische voertuigen kunnen onderhouden, zonnepanelen kunnen aanleggen en het elektriciteitsnet kunnen uitbreiden. Maar denk ook aan beroepen zoals ontwerpers, energieadviseurs en medewerkers duurzaamheid bij gemeenten.

 

Programma

In de ochtend krijgen scholieren een inspirerend programma. We laten ze kennismaken met Techniek & Technologie in al haar facetten. Het hoogtepunt van de dag is de ERA Cup Competitie (track day). Hierbij nemen mbo-studenten het met eigengebouwde elektrische voertuigen tegen elkaar op.

Voor bedrijven

Tijdens het middagprogramma leert u meer over generatie Z én legt u direct contact met uw toekomstige projectleider, CAD tekenaar, werkvoorbereider of BIM modelleur. Er is voldoende tijd om te netwerken en we sluiten gezamenlijk af met een netwerkborrel.

Aanmelden: www.techcampusamsterdam.nl.

+