icon-arrow-right
HomeNieuws Nomineer vakmensen voor De Slimste Handen van Nederland

Nomineer vakmensen voor De Slimste Handen van Nederland

VTi nieuws

Nomineer jullie technische vakmensen voor De Slimste Handen van Nederland 2020

 

Technische vakmensen zijn onmisbaar! Heel Nederland is zich bewust van de vitale functies in ons land en beseffen nu meer dan ooit hoe belangrijk en onmisbaar de technische vakmensen zijn. Het hele land (en wereld) staat op z’n kop maar dankzij deze groep houden we schoon drinkwater, stapelt het vuil zich niet op, hebben we licht in huis, een vriezer die werkt, internet om thuis te werken, werkende trapliften en we kunnen nog verder gaan met een oneindige opsomming met wat we allemaal kunnen blijven doen dankzij technische vakmensen!

VTi Amsterdam wil graag dat de technische vakmensen bij onze leden de waardering krijgen die ze verdienen! Zij houden de boel draaiende. Ze hebben echte vakmensen die; nieuwsgierig zijn, vooruit kijken, zichzelf blijven ontwikkelen, kennis delen en bewust zijn van hun duurzame inzetbaarheid. Daarvoor en voor veel meer verdienen ze om in het zonnetje te worden gezet.

20200611 Logo-De-Slimste-Handen2020.jpg

Juist nu is en blijft het belangrijk om op een positieve en energieke manier deze waardering te uiten. Met De Slimste Handen van Nederland eren we al onze technische vakmensen. Want ze werken net zo goed met hun hoofd als met hun handen.

 

Het zou natuurlijk super zijn als zoveel mogelijk technische vakmensen van onze branche de waardering krijgen die ze verdienen en kans maken op de titel De Slimste Handen van Nederland 2020.

 

Daarom roepen wij al onze leden op om dit initiatief de delen in je eigen organisatie!

 

Nomineer via www.deslimstehanden.nl

+